kooperationsverbund-nordost

Människor i västra delar av Förenta staterna har behandlats på imponerande ljusshow i natthimlen orsakad av intensiva stormar som rasar på solen.Invånare i Nevada,kooperationsverbund-nordost Kalifornien och Arizona bevittnade en skimrande bild av de röda och gröna norrsken på fredagskväll efter utbrott av solfläckar.Satellitavläsningar visar att det största solstensklustret i minst tio år har utvecklats i övre högra kvartalet av solens sida synligt från jorden.http://www.kooperationsverbund-nordost.de Den färgstarka glittrande glöden av Northern Lights uppträder när energiska partiklar som härrör från utbrotten träffar jordens övre atmosfär.Tusentals människor i Nevada tyckte om vilka astronomer som beskrivits som den bästa uppvisningen av norrskenet i minst 20 år.https://en.wikipedia.org/wiki/Tadalafil Keith Johnson, biträdande chef för Fleischmann Planetarium vid University of Nevada, Reno, sa att han aldrig hade sett en så lysande visning av ljusen så långt söderut.

cialis online
cialis online
cialis forum
cialis forum
cialis online
cialis online
cialis forum
cialis forum

Han sa att skyarna hade börjat glöda röda, och sedan hade ljusa gröna strålar börjat dyka upp när mörkret föll på fredagen.Han sa: ‚Det var sensationellt.cialis 20mg Du kunde se några faktiska färg, form och struktur till bildskärmarna.Jag såg stora klumpar av ljus, ljusstrålar och ljusstrålar. Jag såg en del slow motion i dem. Färgerna var uppenbara men inte så levande.’Ljus från solstrålarna rapporterades också i närheten av städer, inklusive Palm Springs och Sacramento i Kalifornien, Flagstaff, Arizona och Albuquerque och Carlsbad i New Mexico.Bill Seigel, en producent på radiostationen KESQ i Palm Desert, öster om Los Angeles, sa att några ringer till stationen hade trott att lamporna var UFO.Det har helt upplyst himlen,‘ sa han.http://www.kooperationsverbund-nordost.de ‚Vi har haft dussintals och dussintals samtal. Folk vill veta vad det är.I Eddy County, New Mexico, biträdde biträdande Danny Gonzales natthimlen som en lila dis.Han sa: ‚Det var väldigt klart i färg. Jag har aldrig sett något liknande det.Meteorologen Anthony Watts, baserad i Chico, Kalifornien, sade att glöd från solutbrottet var intressant,kooperationsverbund-nordost men utgjorde ingen fara.

En viss avbrott förväntades dock vara telekommunikation och radio- och tv-signaler.cialis 20 mg kaufen På fredagen utlöste utbrotten en kort blackout på vissa högfrekventa radiokanaler och lågfrekventa navigeringskanaler.Solstrålegruppen, som är en svalare, mörkare region på solens yta, orsakas av en koncentration av temporärt förvrängda magnetfält. Detta leder till enorma utbrott i solens atmosfär, som slår moln av elektrifierad gas mot jorden. http://www.kooperationsverbund-nordost.deDenna speciella sunspot-grupp, betecknad Noaa 9393, är cirka 140 000 km (86.800 mil) i diameter enligt National Science Foundation (NSF).Det är så stort att det kan ses utan hjälp, eftersom filter används för att skydda ögonen från skador, säger NSF.Även om det är väldigt stort enligt normala standarder, faller Noaa 9393 något av de största någonsin spelade.kooperationsverbund-nordost Den titeln hölls av en fläckgrupp som dök upp 1947. Det var tre gånger större än Noaa 9393.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.